0 Comments

Puppyvoer en -benodigdheden

hebben doorgaans twee keer zoveel voedingsstoffen nodig dan oudere honden en daarnaast hebben pups meer eiwitten nodig om te kunnen groeien. Hiernaast heb je ook de nodige verzorgingsproducten nodig. Bekijk de onderstaande voeding, speciaal ontwikkeld om een natuurlijke groei van uw pup te ondersteunen. Verder hebben we ook alle gewenste anti vlooien en tekenproducten, verzorgings- en trainingsproducten.

 • Voeding: aangepaste puppyvoeding van merken zoals Royal Canin, Hill's en Specific zijn volledig voor een gezonde natuurlijke groei van jonge honden te ondersteunen.
 • Verzorging: de Drontal en Milbemax ontwormingstabletten, Frontline anti vlooien- en teken druppels en het Yum Puppy Supplement helpen uw pup te beschermen en in topconditie te houden.
 • Training: met de Bitter Appel spray kunt u ongewenst bijtgedrag vermijden, de Simple Solution pads helpen binnehuis urineren tegen te gaan en het Trixie puppy harnas is uiterst handig voor kleine wandelingen m

  Over onze topmerken:

  • Royal Canin puppyvoer Royal Canin biedt hoogwaardige puppyvoeding aangepast aan de verschillende noden van uw pup. Het ruime assortiment van Royal Canin is onderverdeelt in verschillende productlijnen: Vet Diet & Care voor pups met medische aandoeningen, Breed nutrition is aangepast aan de specifieke noden van een ras, Size Nutrition is aangepast aan de grotte van uw puppy en Size Nutrition Starter biedt ook aangepaste ondersteuning voor een drachtige of zogende teef.
  • Hill's puppyvoer Het populaire Hill's voer voor pups ondersteunt een gezonde natuurlijke ontwikkeling en groei van uw puppy met het Hill's Science Plan Healthy Development. Hier naast heeft Hill's ook een perfect uitgebalanceerde voeding samengesteld met natuurlijke ingrediënten is er ook: Ideal balance.
  • Almo Nature natvoer voor puppies Almo Nature is voornamelijk gekend om zijn Almo N
Back to main blog